Hydroponisk odling

Vi har de flesta fröer som du söker till din odling – ofta flera sorter och varianter av samma frö. Beroende på hur du odlar kan vi hjälpa dig hitta rätt frö. För att få en offert mejla eller ring till oss idag! 

Sallad

Det finns massvis med olika salladstyper och sorter på marknaden, vilka fungerar och vilka fungerar mindre bra i en hydroponisk odling. Vi har svaren på detta, kontakta oss för att få guidning, råd och rätt frö!

Tomat

Visste du att tomaten egentligen är en frukt? Vi har åtskilliga sorter av tomater som fungerar utmärkt i en hydroponisk odling. Kontakta oss för mer information!

Öter och kryddor

Vår mat är kryddor: dofter, upplevelser, minnen och exotiskt. Hos Agortus kan du finna massor av kryddfrön, vi älskar kryddor och de flesta kan du också odla självt.

Som mikrogrönt är basilika (Coriandrum sativum), persilja (Petroselinum crispum), dill (Anethum graveolen), koriander (Coriandrum sativum), fänkål (Foeniculum vulgare), salvia (Salvia officinalis) är några av de vanligare. Men, varför låta dig begränsas av dessa som du ser här: hör av dig till oss och eftersök vad du söker så hjälper vi dig.

Vill du ha dem som konventionella eller ekologiska frön eller sorter speciellt anpassade efter just dina krav?  Hör av dig till Agortus så hjälper vi dig ta fram just det du söker.

Det finns massor av arter och sorter, färger och smaker. Hör av dig till oss på Agortus så hjälper vi dig till just det frö du söker!