Vi är glada att presentera Sang Niching, vår nye medarbetare inom Agortus.

”Det skall bli roligt att få vara en viktig pusselbit för företaget” säger Sang.

Sang är Agortus nye Rekvisitionsekonom och Sekreterare i Samverkansgruppen inom projektet Svensk Specialfröproduktion. Vi välkomnar Sang som en del av vår växande kår av entusiastiska medarbetare inom Agortus och SSFP, företagets innovationsprojekt specialiserat på produktion av specialutsäde för världsmarknaden. Sang är en nyckelperson för vårt arbete med att administrera projektet, säger företages VD Olof H Christerson.

Sang kommer initialt att utveckla vår kommunikation med finansiären: Jordbruksverket, men också arbetet inom Samverkansgruppen tillsammans med företagen: NoroGard, SUF, BCC, Skibberöds Gård, Mazars och Sparbanken Skåne.

För Sang har en röd tråd varit: lärande och utveckling.

Varmt välkommen Sang, vi hoppas du ska trivas hos oss på Agortus!

Om Agortus

Agortus driver sedan 2004: handel med agrobaserade varor i Norden och Mellaneuropa. Företaget är idag fokuserat på handel och att utveckla fånggrödor för den nordiska marknaden men också insatsvaror till den nordiska livsmedelsindustrin och den europeiska grodd och skott marknaden.

Sedan 2016 drivs också affärsområdet AxiQS som en del av ”Agortus Innovations”. Varumärket AxiQS är idag synonymt med Agortus EIP projekt: ”Svensk Specialfröproduktion” (SSFP) ett i våras av Jordbruksverket godkänt innovationsprojekt. Målet med SSFP är att utveckla den svenska produktionen av specialutsäde med världen som marknad. Läs gärna mer under www.axiqs.com.

För mer information om Agortus AB, besök gärna vår hemsida: www.agortus.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *