Vi är glada att presentera Charlotta Nilsson, vår nye medarbetare inom AxiQS.

”Ser verkligen fram emot att få vara del i en så fantastisk företags och konceptutveckling som AxiQS och SSFP är” säger Charlotta.

Charlotta är Agortus nye Odlingskonsulent. Vi välkomnar Charlotta som en del av vår växande kår av entusiastiska medarbetare inom AxiQS, Agortus affärsområde som specialiserat på produktion av specialutsäde för världsmarknaden. Charlotta är en nyckelperson för alla våra kunder och odlare, säger VD Olof H Christerson.

Charlotta kommer initialt att utveckla vår produktionsverksamhet som odlingskonsulent. Intimt förknippat med detta är marknadsutvecklingen.

För Charlotta har en röd tråd länge varit: fokus på kvalitet. Fokus på nöjda partners och ständig utveckling och nytänkande.

Varmt välkommen Charlotta, vi hoppas du ska trivas hos oss på AxiQS!

Om AxiQS

AxiQS är ett affärsområde inom Agortus AB och en del av ”Agortus Innovations”. Varumärket AxiQS är idag synonymt med Agortus EIP projekt: ”Svensk Specialfröproduktion” (SSFP) ett av Jordbruksverket godkänt innovationsprojekt. Målet med SSFP är att utveckla den svenska produktionen av specialutsäde med världen som marknad. Läs gärna mer oss på sidanwww.axiqs.com.

Annan del av Agortus AB är Agortus Handel. Affärsområdet är idag fokuserat på handel av agro ”specialities” som tex. och att utveckla fånggrödor för den nordiska marknaden men också insatsvaror till den nordiska livsmedelsindustrin och den europeiska grodd och skott marknaden.

För mer information om Agortus AB, besök gärna vår hemsida: www.agortus.com.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *