Jobba hos oss!

Just nu söker Agortus:

Logistik & säljassistent

Söker dig som vill hjälpa våra kunder och leverantörer att nå än bättre samarbete. Du är vår person som hjälper alla i värdekedjan med allt från logistiken, information, uppdateringar, avstämningar, och insatser. Du får affärerna att löpa på och våra kunder bli än mer nöjda. Du är en stödjande funktion till våra säljare och inköpare. Du underlättar allas vardag då du har koll på alla flöden.

Du rör dig obehindrat mellan olika plattformar och olika arenor. Du rör dig obehindrat med olika personligheter på olika språk och i olika kulturer. Tex:


• mellan vår kund i England och leverantör i Kanada via telefonen för att lösa frågan om etiketter
• mellan vår leverantör i Kina och vår kund i Tyskland i att lösa förtullningen och i att identifiera saknade datauppgifter
• mellan vår odlare i Sverige och vår huvudman i Frankrike för att få fram saknade uppgifter kring ett utsädesparti på vift!
• Mellan bokförings och CRM systemet och uppgifterna i mailen eller mot bankutdraget framför dig i analog form!

Du tar över affärer från dina kollegor på säljsidan; får allt att flyta fram på bästa möjliga sätt för våra kunder. Ingenting är omöjligt, visa utmaningar tar bara lite längre tid att realisera!
Du är ansvarstagande och spindeln i nätet av samarbete. Du är en ”finisher” och vill se positiva och lyckade resultat. Du drivs av hög kund- och partnertillfredställelse.

Ser fram emot att höra från dig. Slå en signal och prata med oss; vi är nyfikna på dig oxå.
Eventuellt mer om tjänsten på https://www.agortus.com/jobba-hos-oss/.
Annars, ring: Olof på +46 703 216 580 och maila på olof@agortus.com.